Magunkról

Mit jelent az autó-gyorsszerviz?

Az ötlet több mint 50 éve született az USA-ban. Az autó-gyorsszerviz titka az előzetes bejelentést nem igénylő javításokra való specializálódásban ill. bizonyos alkatrészek gyors cseréjében rejlik. Ezek a következők: kipufogók, fékek, kenőanyagok, abroncsok, lökésgátlók, könnyűfém- és acéltárcsák, akkumulátorok, izzók, ablaktörlők, gyújtógyertyák, ékszíjak, lég, -olaj és üzemanyagszűrők, valamint minden inspekció körébe tartozó szolgáltatások szerepelnek a kínálatunkban.

Gyorsan, pontosan, szakszerűen, olcsón!

Az Alpok Service és a hagyományos műhelyek közötti legfőbb különbséget - a fenti idézeten kívül - az átláthatóság jelenti minden vonatkozásban, továbbá minden szervizlátogatást igénybevevő gépjármű díjtalan járműdiagnosztikai vizsgálaton esik át. Így Ön pontos képet kaphat járműve műszaki állapotáról, ami hozzásegíti ahhoz, hogy megnövelje gépjárművének értékállóságát, megelőzze a váratlan meghibásodásokkal járó költséges javításokat, valamint, hogy biztonsággal vehessen részt a közlekedésben.

Nincs szükség előzetes bejelentésre!

Ön autójával előzetes bejelentés nélkül egyenesen az Alpok Service műhelyhez hajthat, ahol felsőfokú végzettséggel rendelkező szervizvezető, s a különlegesen jól képzett nagy szakmai gyakorlatot szerzett személyzet azonnal rendelkezésére áll, nem kell várakoznia.

Optikai átláthatóság

Ön egy pillanatra sem téveszti autóját szem elől és jelen lehet a javításnál. Az Alpok Service műhely barátságos és a sok üvegfelületnek köszönhetően világos. Amíg Ön az autójára vár, megihat egy kávét és elolvashatja az ügyfeleknek odakészített magazinokat és újságokat.

Átláthatóság az árak területén

Még a javítás megkezdése előtt tájékoztatjuk arról, hogy mennyit kell majd fizetnie. Az ár az anyagárból és a munkáért felszámított fix árból tevődik össze. Itt nincsenek ún. "mester-díjtételek", amiket képtelenség ellenőrizni. Az Alpok Service valamennyi szolgáltatására fix árat kínál, amely mindenki számára publikus és ettől semmilyen körülmények között nem térünk el. Az Alpok Service beszerzési volumenére tekintettel kapott árkedvezményeket teljes egészében továbbadjunk vevőinknek.

Átláthatóság a számlázás területén

A kiállított számlát Önnel együtt ellenőrizzük. Az semmi olyat nem tartalmazhat, amiben előre nem állapodtunk meg. Ön fizethet készpénzzel, de természetesen hitelkártyával is.

Átláthatóság a szolgáltatások területén

Amennyiben a javítás során kiderülne, hogy más alkatrészek is cserére szorulnak, azt mindig előre megbeszéljük Önnel. Ön saját maga is meggyőződhet a hibáról és eldöntheti, hogy kívánja-e elvégeztetni a pótlólagos javításokat vagy sem.

Átláthatóság az alkatrészek minősége területén

Az Alpok Service-nél kizárólag nemzetközi hírnévnek örvendő gyártók ismert, gyári- és az eredeti alkatrészekkel egyenértékű, minőségi termékei kerülnek felhasználásra. Szóba sem jönnek tehát olcsó utángyártott termékek, hogy azokat azután drágán számlázzuk tovább. A tönkrement alkatrészt ügyfelünk tetszés szerint magával viheti, de akár az újonnan beépített alkatrész dobozát is megkaphatja. Ügyfelünk mindent tudhat és tudnia is kell arról, hogy az autójával mi történik.

Átláthatóság a garancia területén

Minden esetben hosszú távú garanciát vállalunk alkatrészeink és szolgáltatásaink minőségére. Ezt megígérjük Önnek!

Átlátható pontosság a gépjárműjavításban (digitális forradalom a gépjárműjavításban)

Minden mérő és beállító eszközünk a világ élvonalába tartozó digitális elektronikával vezérelt, és rendelkeznek az autógyárak műszaki információival és beállítási értékeivel, valamint a javítási technológiáival. A betöltött kenőanyagok mennyisége, a beállított abroncsnyomás mért és ellenőrzött. A HOFMANN cég legkorszerűbb kerékkiegyensúlyozó berendezése, a JOHN BEAN digitális kamerákkal felszerelt futómű beállító készüléke, a GUTMANN legfrissebb szoftverrel rendelkező intelligens diagnosztikai számítógépe garanciát jelent a pontos munkavégzésre. A lengéscsillapítók és a fékrendszer vizsgálatát szintén a legkorszerűbb mérési elvek alapján működő HOFMANN berendezéseken végezzük. A speciális célszerszámaink beszállítói a német WÜRTH, a FACOM, a KLANN és a BERNER cégek.

A korszerű gépjárműjavításhoz nélkülözhetetlen a naprakész műszaki információk ismerete. Vállalkozásunk rendelkezik az Autodata cég 2006-os verziójú műszaki adatbázisával, mely 80 gyártó, 12.500 modelljének műszaki információit tartalmazza. Ezzel nem csak a pontos gyári beállítási paramétereket, feltöltési minőségeket és mennyiségeket tudjuk garantálni, hanem pontosan be tudjuk tartani az adott típusra vonatkozó gyári karbantartási, inspekciós ütemtervet. Ez az ütemterv tételesen felsorolja az adott futásteljesítményhez tartozó kötelező teendőket.

Átlátható tisztaság, rend és környezetvédelem

Az Ön járművének javítását - felsőfokú végzettséggel rendelkező szervizvezető és a különösen jól képzett, nagy szakmai gyakorlatot szerzett személyzet, a korszerű berendezések alkalmazása mellett - tiszta és rendezett környezetben végezzük. A járművek javítása során keletkező veszélyes hulladékok kezelése - azok gyűjtésétől kezdve a csapadékvíz tisztításán és elvezetésén keresztül - kielégítik a legszigorúbb EU normákat is.

Átlátható logisztikai háttér

A gyors javítás elengedhetetlen feltétele, hogy az esetlegesen beépítendő cserealkatrész "kéznél" legyen. A 600 m2-es alapterületű, többszintes raktárunkban több tízezer - gyári- és az eredetivel megegyező minőségű - alkatrész áll rendelkezésre. Az áttekinthetőséget egy komoly kiépítettségű számítógépes hálózat és egy kimondottan erre a célra kifejlesztett szoftver biztosítja.

Ami biztosan megtérül...

Szolgáltatásaink igénybevételével az Ön jelentős értéket képviselő gépjárművét olyan műszaki állapotban tudja tartani, hogy az mindig üzembiztos legyen. El tudja kerülni a költséges, váratlan meghibásodásokat. Korszerű, gyárilag adalékolt német LIQUI MOLY motorolajaink használatával, tiszta levegőszűrő betéttel üzemanyagot takaríthat meg, jelentősen csökkentheti a motor kopását, növelheti annak élettartamát. Egy jól beállított futómű, korrekt lengéscsillapító tízezer kilométerekkel hosszabbítja meg abroncsainak futásteljesítményét. Egy jól működő fékrendszer - az elkerült baleset gazdasági hasznán kívül - garancia az Ön és családja biztonságára.

Tegyen próbára minket!

ALPOK SERVICE Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
9700 Szombathely, Zanati u. 5.  |  Tel.:94/510-950, Fax:94/510-949  |  E-mail:
Home    |    Ajánlatkérés    |    Adatvédelem    |    Impresszum    |    Sitemap
Webshark